eSistemi

Monday, May 20th

Last update01:17:28 PM GMT

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

CMS - Upravljanje spletnih vsebin

Rešitve za upravljanje spletnih vsebin na internetnih ter intranetnih portalih in aplikacijah. Spletne tehnologije postajajo osrednja infrastruktura za elektronsko poslovanje podjetij. Povezanost zalednih informacijskih sistemov in spletnih rešitev v celovito rešitev je osnova za uspešno uvajanje elektronskega poslovanja in učinkovite informacijske podpore poslovnim procesom podjetij.

Ena ključnih prednosti sistemov CSM je možnost za tiste uporabnike, ki niso tehnično podkovani, da lahko preprosto in celovito obvladujejo spletno mesto. Za spreminjanje vsebine na spletni strani ni potrebno znanje programskih jezikov ali internetnih tehnologij, saj je urejanje· s pomočjo sistema CMS zelo enostavno, podobno kot bi besedila urejali v Word-u. Toda to ni edina prednost. Vsebino spletnega mesta lahko kadarkoli in kjerkoli urejate – potrebujete le spletni brskalnik.

Zakaj izbrati odprtokodni sistem CMS?

 • Ker zmanjšate stroške povezane z vzdrževanjem spletne strani.
 • Sami lahko posodabljate vsebino vaše spletne strani.
 • Sami lahko hitro in poceni nadgradite svojo spletno stran z novimi funkcijami (trgovina, e-novice, ankete, forumi, obrazci, …).

V nadaljevanju poglejte rešitve, ki jih ponujamo.

joomla

Joomla
Joomla je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin. je zelo močno ogrodje za izdelavo spletne strani in je eden izmed najzmogljivejših in najpopularnejših sistemov za upravljanje s spletnimi vsebinami na svetu. Primerna je tako za preproste spletne strani kot tudi za obsežna spletna mesta. Joomla je zanesljiva, varna ter enostavna za uporabo.

wordpress-logo

Wordpress
WordPress je zaradi odprtokodnosti in brezplačnosti izjemno priljubljeno orodje za razvijanje spletnih strani in blogov. Odlikuje ga veliko funkcionalnosti, vključno s plugin arhitekturo in templating sistemom.

Drupal_logo1

Drupal
Drupal je odlično odprtokodno programsko orodje, ki omogoča upravljanje in organiziranje različnih vsebin na spletni strani. Opremljen z močno mešanico značilnosti in prilagodljivosti, Drupal lahko podpira različne spletne projekte, ki segajo od osebnih dnevnikov do velikih in zahtevnih spletnih strani in portalov.

typo-logi1

Typo3
Typo3 je sodobna in zmogljiva rešitev za upravljanje vsebine, primeren tako za uporabo na javnih spletnih straneh, kakor tudi za izgradnjo intranetnih spletnih strani in aplikacij. Ponuja popolno prilagodljivost in nadgradnjo sistema, hkrati pa omogoča urednikom spletnega mesta učinkovito in enostavno urejanje spletnih vsebin.
Nahajate se tukaj: Spletne strani