eSistemi

Wednesday, Jul 24th

Last update01:17:28 PM GMT

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

ePoslovanje

Poslovni modeli

novo3Vse od '70 let prejšnjega stoletja so se poslovni modeli nenehno spreminjali in prilagajali. Od izgradnje podjetja z dolgoročno vizijo, razvoja oddelkov in izdelkov se je žarišče vse bolj pomikalo proti dejanskim potrebam strank.

Več ...

Splet kot del strategije

Splet kot del strategijeSpletna stran je že zdavnaj postala nepogrešljivi del poslovanja vsake organizacije. Seveda je odvisno od poslovnih potreb a se jo vsekakor lahko uporabi za vsaj neko od funkcij v procesu enosmerne ali dvosmerne poslovne komunikacije:

Več ...

Zakaj spletno mesto?

img_products_prod_wp1Z uporabo za različne namene, ali z dodajanjem funkcij obstoječi spletni strani, z njenim povezovanjem z drugimi stranmi, dokumentnimi sistemi, galerijami, standardnimi in posebej narejenimi programi, klasična spletna stran zgublja svojo prvotno obliko in namen.

Več ...

Računalništvo v oblaku

cloudRačunalništvo v oblaku (angl. cloud computing) podjetjem in posameznikom nudi prilagodljivo alternativo nakupu aplikacij, storitev in infrastrukture. Namesto da jih poganjajo na krajevnem računalniku, njihovo uporabo najamejo na strežnikih, ki sestavljajo računalniški oblak.

Več ...

Nahajate se tukaj: ePoslovanje