eSistemi

Thursday, Jul 25th

Last update01:17:28 PM GMT

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Priporočamo dodatke

AcyMailing

 

10033

 
 

jed_status_popular

AcyMailing je odličen novičarski in email marketing dodatek. Omogoča učinkovito upravljanje neomejenega števila naročnikov, ki jim organizirane po poštnih seznamih pošilja personalizirane novice.

MaQma Helpdesk

 

26958

 

jed_status_popular

MaQma Helpdesk komponenta je napredni sistem za podporo strank, znan tudi kot Podpora uporabnikom ali Program za podporo uporabnikom. S to reštvijo lahko uspešno in učinkovito upravljate odnose med strankami in vašim podpornim timom, rešujete reklamacije, na vpogled dajete pogosta vprašanja, gradite Bazo znanj.

VirtueMart

 

dodatek08

 
 

jed_status_popular

Vse kar potrebujete za hitro postavitev majhne a zmogljive spletne trgovine. Kategorije, izdelki in storitve, različni plačilni sistemi, ugodnosti, posebna pravila, dodatna polja, slike, komentarji, ocenjevanje... Preprosta instalacija in omogočena integracija z ostalimi dodatki.

JomSocial

 

16321

 
 

jed_status_popular

JomSocial je večkrat nagrajena komponenta za interno socialno omrežje. Ustvarite svoje poslovno ali osebno socialno mrežo za izmenjavo informacij, slik, video posnetkov, dogodkov, aktivnosti in vsega kar vam prispeva boljšemu poslovanju ali internemu druženju.

Event Booking


 18169
 
 jed_status_popular

Events Booking je dodatek, ki omogoča kreiranje brezplačnih ali plačljivih dogodkov, omogoča individualna in skupinske registrzacije, ter različne možnosti plačila le-teh. Podprt je ves proces potreben za tovrstne aktivnosti pri organizaciji dogodka.

GCalendar

33152

jed_status_popular

GCalendar povezuje google koledar z vašo spletno stranjo. To je paket rešitev, ki omogoča enostavno integracijo, prilagodljivost in s tem tudi preprosto administracijo dogodkov, ki jih želimo prikazati obiskovalcem naše spletne strani.

Kunena

4115

jed_status_popular

Kunena je vodilna forumska komponenta, ki je v samo treh letih obstoja uporabljena na več milionov spletnih strani. To je resnična odprtokodna rešitev, ki jo uporabniki nenehno testirajo in razvijalci popravljajo, dopolnjujejo in razvijajo vedno nove možnosti.

ActiveHelper Livehelp

15153

jed_status_popular

ActiveHelper LiveHelp je močna Live Chat Server komponenta. Omogoča interaktivno komunikacijo z obiskovalci vaše spletne strani skozi klepet v realnem času. S tem je omogočen višji nivo podpore in spremljanja obiskovalcev.

JFBConnect

31884

jed_status_popular

JFBConnect omogoča enostavno povezovanje vsebin in funkcij med dvema programoma, vašo spletno stranjo in danes najbolj razširjenim socialnim omrežjem Facebookom. Omogoča tudi enotno prijavo (Login With Facebook).

Ozio Gallery

4883_oziogallery.png

jed_status_popular

Ozio Gallery 3 je za verzijo 2.5 pripravljena galerija slik, ki uporablja 3d flash animacije za prikaz različnih zanimivih efektov. Enostavno nastavljiva ponuja čudovite efekte za obiskovalce vaše spletne strani. Omogoča povezavo z galerijo na vaši popularni spletni strani Flickr.com.

Nahajate se tukaj: Dodatki - priporočamo