eSistemi

Monday, May 20th

Last update01:17:28 PM GMT

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletne trgovine

e-commerce_solutionsSplet je že postal eden najvažnejših prodajnih kanalov. V današnjem času si skorajda več ne moremo predstavljati ponudnika izdelkov in storitev, ki že ne bi oziroma ne bi želel ponujati svoje izdelke in storitve na svetovnem spletu.

Poleg spletne strani, ki predstavlja prvi stik uporabnika s podjetjem in njegovo ponudbo, je spletna trgovina skorajda nuja za sledenje trendom in vsekakor za promocijo in povečanje prodaje.

Ne glede na cilj, ki ga želite doseči, ki je lahko povečanje prodaje, širitev tržišča ali enostavno večja učinkovitost in dobičkonost, je spletna trgovina prvi korak k doseganju teh ciljev. Zaradi konstantne rasti uporabe interneta kakovost spletnih strani in trgovin postaja ključnega pomena. Prav to je lahko razlika med uspehom oziroma neuspehom znotraj rastoče internet ekonomije.

Rešitve spletne trgovine omogočajo enostavno in celovito urejanje spletne trgovine tudi uporabnikom brez zahtevnega računalniškega predznanja. Ker gre za spletne aplikacije, lahko vašo spletno trgovino urejate kadarkoli in od kjerkoli, potrebujete le dostop do interneta. Izbira odprtokodnih spletne rešitev vas bo naredila še bolj samostojne, ustvarjalne in vsekakor stroškovno učinkovite.

magento
Magento
Magento spletna trgovina je ena najbolj izpopolnjenih spletnih trgovin in se kosa z najboljšimi licenčnimi rešitvami.
prestashop-logo1
Prestashop
Prestashop je odlična izbira za tiste, ki ne želijo izdelka s preveč funkcionalnosti kot je Magento, temveč enostavno pregledno spletno trgovino, s katero lahko z lahkoto upravljajo, pri tem pa jim je oblika tudi zelo pomembna.
logo_virtuemart_1
Virtuemart
VirtueMart je odprto kodna rešitev za spletno trgovino, ki deluje skupaj z sistemom za upravljanje vsebine (CMS) Joomla.VirtueMart je idealna rešitev za spletne trgovine, ki poleg trgovine potrebujejo tudi spletno stran. Osnova za VirtueMart je CMS sistem Joomla, ki omogoča napredno urejanje spletnih strani in vsebin.
Nahajate se tukaj: Spletne trgovine